Todellisuus iski päin kasvoja

Käveltiin lasten (3v & 5v) kanssa +3km ajassa 1,5h ja takaisin tullessa tuntui että äidiltä loppuu kunto, kotiin saapui läähättävä ja hikinen nainen joka hermostui omaan kuntoonsa.

Onneksi oli matkassa sykemittari jotta voin verrata tuloksia sitten myöhemmin, kunnon kehittyessä. AVG128, MAX170 MHR 69%

Latasin puhelimeen heti Runtastic ohjelman My Fitness Pal:in rinnalle ja kävin testaamassa sen tarkkuuden kilometrin matkalla. Ja kuljetun matkan lisäksi (GPS:n avulla), se mittaa myös vauhdin ja kunhan saan ostettua yhteentoimivan sykevyön niin se mittaa myös sykkeen.

KUUSI minuuttia kilometrin matkalla? (Huomatkaa piikit joissa jopa juoksin päästen 9,66km/h vauhtiin :D) Keskivauhti oli kuitenkin 4,62km/h.

22.03.2013-normal.jpg
 

Tuo toinen käyttämäni ohjelma; My Fitness Pal pitää kirjaa siitä mitä laitan suuhuni ja miten paljon kaloreita kulutan liikunnalla ja tietysti myös piirtää mulle painokäyrää. Älyttömän laaja ruokavalikoima, vain muutaman olen joutunut sinne itse lisäämään, sekin käy helposti. Plussana tossa pidän sitä kun asensin sen sekä älypuhelimeen että ipadiin, niin saan ruoka-aineet kokkaillessa luettua koneeseen suoraan viivakoodin avulla.

Molemmat ohjelmat ovat siis englannin kielisiä!

FOOD +1375kcal
Exercise -367kcal
-------------------------
NET 1008kcal