Ei, minulla ei ole aikomustakaan kirjoittaa päivittäin. Tunnit ei siihen riitä - enkä sen takia pelkästeen avaa toimistokonetta koska ipadini ei suostu yhteistyöhön Vuodatuksen kanssa.

23. päivä meni miten meni, lauantaisin lähes aina kalorit lipsahtaa koska silloin yleensä ollaan anopin pöydässä eikä siellä sovi raakata vaan se on syötävä mitä pöydässä on. Nyt jäin vielä niukin naukin plussalle, mutta yhden huurteisen vodkamixin avasin ja se olikin sitten siinä

Kävin kuitenkin seuraavalle päivälle keräämässä pajunkissat metsätieltä jossa on paljon ylämäkiä ja alamäkiä. Kuvassa siis näkyy nuo keräämisen takia pysähtymisetkin.

23.03.2013-normal.jpg

FOOD +1505kcal
Exercise -110kcal
-------------------------
NET 1395kcal 
 


Ja mitä tapahtui sunnuntaina? Mies toi kaupasta pizza-aineet ja muuta ei ole tarjolla. Jauhelihaa, tonnikalaa, pekonia, mozzarella juustoa ja juustoraastetta - pellillisessä pizzaa on lähes 4000kcal o.O Ja neljännes siitä muodostuu tuosta ällörasvaisesta jauhelihasta - se on saatava seuraavaksi kerraksi pois siitä.

Aamulla käytiin virpomassa ystäviä ja tietysti kahvia juotiin, karkkia syötiin ja tiedossa oli vielä tuo rasvapizza jonka tiesin lähes kokonaan itse "joutuvani" syömään (minä ja lapset jaetaan yksi pellillinen, miehelle on oma pellillinen tulista pizzaa), joten ilmoitin miehelle jääväni matkalle ja käveleväni kotiin - miehen mukaan matkaa tulisi max 3km, se passasi näin aluksi.
Mulla ei ollut puhelinta mukana joten mitään muuta faktaa ole matkasta kuin kesto 57minuuttia  muutamalla tauolla ja matka koneelle syötettynä 4,19km (no kostona miehelle mulla oli mukana ne ainoat kotiavaimet), niin ja kommenttikentässä teksti
"kuka prkle on keksiny et löydäänpä tähän tielle 6 ylämäkee ja YKSI alamäki (no joo asutaan 230m merenpinnan yläpuolella)".

Miten tylsää onkaan kävellä hiljaisuudessa, nyt seuraavalle kerralle on asia korjattu ja puhelimeen haettu radiokanavat kohdalleen, kun vaan muistaisin pitää kuulokkeet mukana.

Illalla vielä lasten pyynnöstä pelattiin Wii Fit+ peliä ja siinä sain puolessa tunnissa jokusen kalorin kulutettua mutta miinukselle silti jäin (tavoite kalorimäärä vuorokaudelle on mulla 1200kcal)

FOOD +2460kcal
Exercise -408kcal
-------------------------
NET 2052kcal

 

ps.latasin ipadiin vielä runtastic squats ohjelman huomista ajatellen.